Geniet nu van onze saloncondities!

Het autosalon mag dan nog wel niet van start gegaan zijn, jij profiteert nu al van saloncondities

Je zithoek is een van de belangrijkste leefruimtes in je interieur. Hoe goed zit jij daar nu? Misschien beter in een spiksplinternieuwe zetel of zalige fauteuil? Zeker met een zacht kussentje in je rug.

Tijdens onze ZOTTE ZITDAGEN van 28 oktober t.e.m. 29 november geven we promo's op een selectie zetels, fauteuils en sierkussens.
Het ideale moment om jouw salon klaar te maken voor de feestdagen. De tijd begint te dringen, maar geen paniek. We hebben steeds bepaalde modellen in voorraad.

10% deco bon op zetels

Op een selectie zetels krijg je een deco waardebon van 10% op de waarde van je aankoop. Die kan je dan gebruiken om je zithoek extra party proof te maken.

10% korting op fauteuils

Ook een selectie fauteuils shop je aan een verlaagde prijs. Eventjes wat me-time nodig? In een comfy 1-zit ben je er zeker van dat je tot rust komt.

Volg je ons al op Facebook? Hier geven we een fauteuil weg! 
Like onze pagina en doe mee. Wie weet staat dit exemplaar straks in jouw zithoek.
Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Kussentjesmaand

Net het salon van je dromen gevonden? Omdat je zetel ook mooi aangekleed moet zijn, krijg je tijdens de ZOTTE ZITDAGEN 15% korting vanaf 3 sierkussens. Kies uit talrijke kleuren en materialen. Mix en match tot je de perfecte combinatie voor jouw interieur gevonden hebt.