Moderne eetkamers

Houdt u van de moderne woonstijl? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een moderne eetkamer. In dat geval kan u steeds bij Gero Wonen in Lier terecht. Wij hebben de mooiste moderne eetkamers, van strak minimalistisch tot warm modern. 

een collectie moderne eetkamers in diverse stijlen

Een complete moderne eetkamer

De eettafel- en stoelen vormen het hart van uw moderne eetkamer. Op dat vlak is er bijzonder veel keuze. Er zijn slanke designstoelen die bekleed zijn met leder, maar ook trendy kuipstoelen met stijlvolle houten poten. Ook onze tafels komen in diverse afmetingen en kleuren.

Uw moderne eetkamer heeft natuurlijk ook enkele kasten nodig. Waar gaat u anders uw borden, tassen, glazen, bestek en tafeldecoratie in opbergen. Voor moderne eetkamers hebben we prachtige dressoirs, barkasten, hoge kasten en vitrinekasten. Voor een strakke look zijn er ook hangende modellen verkrijgbaar.

Uw moderne eetkamer aankleden

Dat we mooie tafels, stoelen en kasten voor uw moderne eetkamer hebben, is ondertussen wel duidelijk. Maar heeft u ook onze decoratie al ontdekt? Bij Gero Wonen vindt u alles om uw moderne eetkamer verder aan te kleden, zoals schilderijen, tapijten, vazen, kaarsen, verlichting, enz. 

Bezoek onze toonzaal

Op onze website kan u alvast wat inspiratie voor een moderne eetkamer opdoen. Dit is echter slechts een kleine greep uit ons aanbod. In onze toonzaal zijn nog veel meer moderne eetkamers te ontdekken.