Landelijke eetkamers

De landelijke woonstijl kent heel wat fans in Vlaanderen. Dat komt waarschijnlijk omdat landelijke interieurs een erg warme en gezellige uitstraling hebben. Hier voelt u zichzelf meteen thuis. Dat geldt ook voor landelijke eetkamer. De landelijke eetkamer is perfect voor een gezellig etentje met familie of vrienden.

voorbeelden van landelijke eetkamers

Kies uw landelijke eetkamer

Wij hebben allerlei landelijke eetkamer collecties waarbij alle meubelen dezelfde stijl hebben. De eettafel, stoelen, dressoirs, barkasten, ... delen allemaal hetzelfde ontwerp. Zo wordt u landelijke eetkamer een mooi geheel.

U kan echter ook zelf een combinatie maken. Bezoek onze toonzaal, selecteer meubelen uit verschillende collecties en stel zelf de landelijke eetkamer van uw dromen samen.

Grote keuze

Een landelijke eetkamer kopen bij Gero Wonen is zeker een goed idee. Bij ons kiest u uit tientallen:

  • Eettafels
  • Stoelen
  • Dressoirs
  • Barkasten
  • Vitrinekasten
  • Hoge kasten 

Er is enorm veel keuze. Voor elke eetkamer - groot of klein - hebben wij passende eetkamermeubelen. 

De finishing touch

Een landelijke eetkamer met enkel een tafel, wat stoelen en een kast is nogal saai. Decoratie mag dus niet ontbreken. Met ons trendy accessoires geeft u een persoonlijke toets aan uw landelijke eetkamer. Er zijn kaarsen, schalen, kunstwerken, rieten manden en veel meer items om uw landelijke eetkamer aan te kleden. Aan keuze is er geen gebrek!

Ontdek uw landelijke eetkamer

Breng snel een bezoek aan onze toonzaal en ontdek de grote variatie aan landelijke eetkamers. Ook voor bijpassende decoratie bent u aan het juiste adres. Bovendien kan u na het shoppen een hapje eten in onze Gero Brasserie. Als dat niet handig is?