Eenpersoonsbedden

Zoek je een mooi eenpersoonsbed voor in de slaapkamer? Dan zit je goed bij Gero Wonen. Onze eenpersoonsbedden zijn het neusje van de zalm. Onze collectie wordt speciaal samengesteld op basis van de kwaliteit, de duurzaamheid en het design. Bij ons kan je dus zonder zorgen een eenpersoonsbed kopen.

Diverse mogelijkheden

Eenpersoonsbedden zijn verrassend veelzijdig. Voor peuters is het hun eerste ‘grote bed’, terwijl ook heel wat studenten in hun kot voor een eenpersoonsbed kiezen. Zelfs voor de logeerkamer zijn deze bedden interessant. Eenpersoonsbedden nemen niet veel plaats in, en als je een model met ingebouwde laden kiest, krijg je er nog wat bergruimte bovenop.

Alles wat je nodig hebt

Een slaapkamer met enkel een eenpersoonsbed is ook niet praktisch. Daarom hebben wij een ruime keuze aan kleerkasten, commodes, nachtkastjes, bureaus, dekbedovertrekken, kussens, enz. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de perfecte slaapkamer.

Zoek jouw eenpersoonsbed

Snuister even rond op onze website en je zal een aantal leuke eenpersoonsbedden ontdekken. Maar om onze volledige collectie te bekijken, breng je best een bezoekje aan onze toonzaal in Lier. Hier is nog meer keuze. Bovendien helpen onze slaapexperts je graag bij de selectie van het ideale eenpersoonsbed.

eenpersoonsbed met lade onder bed