…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
(Hoek-)salon
Salon
Hoeksalon
(Hoek-)salon
199500
Salon met elektrische relaxen
Salon met elektr.relaxen
Salon met relaxen
(Hoek-)salon
Salon (met relaxen)
(Hoek-)salon
(Hoek-)salon

Lederen salons

Er gaat niets boven de stijlvolle uitstraling van leder. Daarom ziet een lederen salon er altijd erg chique en geraffineerd uit. Zou je zelf graag een lederen salon in je woonkamer hebben? Bezoek dan onze showroom in Lier en ontdek ons uitgebreide aanbod.

Elke interieurstijl

Hou je van strak en modern? Of ben je eerder fan van klassieke vormen? In ons assortiment zijn lederen salons voor elke interieurstijl te vinden. Ook op het vlak van kleuren en formaten is er verrassend veel variatie. Als je bij ons geen lederen salon vindt, zal je ze nergens vinden.

Mooi en duurzaam

Een lederen salon is niet alleen erg mooi, het is ook duurzaam. Met het juiste onderhoud kan je er vele jaren van genieten. Bovendien zijn bij Gero Wonen enkel topmerken te vinden die gebruik maken van de beste materialen. De kwaliteit is dus altijd van het hoogste niveau.

Bezoek onze winkel

Hier is reeds een voorsmaakje van ons aanbod te vinden. Voor een meer uitgebreide kijk moet je in onze showroom zijn. Daar zijn nog tientallen andere modellen te ontdekken. Het lederen salon van jouw dromen zit er ongetwijfeld tussen!