…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Relaxzetel
Elektrische relaxzetel
Relaxzetel
Relaxzetel
Relaxzetel
63900
Stock
Elektrische relax met uitstaphulp
Elektrische relaxzetel
Elektrische relaxzetel
Relaxzetel
Elektrische relaxzetel
Relaxzetel

Relaxzetels

Eens je een relaxzetel hebt gehad, kan je nooit meer zonder. Er is immers niets zo leuk als na een lange, stressvolle werkdag heerlijk te ontspannen in een comfortabele relaxzetel. Lees rustig een boek, kijk naar jouw favoriete serie of doe lekker een dutje; alles kan!

Diverse modellen

Bij Gero Wonen vind je niet alleen moderne relaxzetels, maar ook een ruim aanbod klassieke modellen. Er is dus voor ieder wat wils. Daarnaast kan je kiezen uit een mechanisch of elektrisch model. Bij deze laatste kan je met één druk op de knop je favoriete zitpositie vinden. Zowel de rugleuning als de hoofdsteun en de voetsteun zijn aanpasbaar. Ook voor een bijhorend voetbankje kan je bij Gero Wonen terecht.

Relaxzetel prijzen

Een relaxzetel hoeft geen fortuin te kosten. Wij hebben verschillende instapmodellen tegen een scherpe prijs. Klanten die graag een 'full option fauteuil' hebben, kunnen voor een van onze premium modellen kiezen. Ongeacht de prijs: wij kiezen steeds voor kwaliteitsmerken. Onze relaxzetels van Stressless zijn bijvoorbeeld erg populair. Ook het design van Conform valt in de smaak.

Voor iedereen

Een relaxzetel voor bejaarden? Tegenwoordig zijn deze zetels niet alleen geschikt voor mensen die minder goed te been zijn. Heel wat jonge gezinnen kopen een relaxzetel voor hun woonkamer. In onze drukke maatschappij is er door de toenemende stress steeds meer nood aan ontspanning. Een relaxfauteuil is hiervoor de perfecte oplossing. 

Koop jouw relaxzetel bij Gero Wonen

Er is geen betere plek om een nieuwe relaxzetel te kopen dan bij Gero Wonen. Bij ons kan je niet alleen kiezen uit verschillende modellen, maar je geniet er ook van erg scherpe prijzen. We bieden zelfs een laagste-prijs garantie aan. Vind je binnen de 3 maanden in een straal van 20 km rond Lier hetzelfde model goedkoper terug, dan betalen wij gewoon het prijsverschil terug.