…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Tuintafel

Tuintafels

Voor tuintafels in alle vormen en maten is er maar één adres: Gero Wonen in Lier. Wij hebben namelijk prachtige tuintafels van bekende merken als Fermob en Joli. Er zijn ongetwijfeld meerdere modellen die niet zouden misstaan op jouw terras.

Voor de hele familie

Ben je op zoek naar een kleine tuintafel? Of zoek je een model waar de hele familie aan kan zitten? In onze collectie vind je gegarandeerd wat je zoekt. We hebben immers tuintafels die plaats bieden aan 2 tot 10 personen. Je kan dus gerust een tuinfeestje geven!

Frisse kleuren

Wie zegt dat een tuintafel saai en inspiratieloos is? Neem een kijkje naar ons aanbod en je zal meteen een heleboel trendy en opvallende tuintafels vinden. Rood, groen, blauw … alle hippe kleuren zijn aanwezig. Met deze kleurrijke tuintafels geef je meteen een speelse toets aan je tuin.

Ontdek onze voordelen

Winkelen bij Gero Wonen is altijd een plezier. Wij hebben steeds een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen. Daarbovenop geniet je nog eens van een uitstekende service voor en na verkoop. Je merkt het meteen; er is geen betere plek om een nieuwe tuintafel te kopen dan bij Gero Wonen!