…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Tuincollectie
Plooistoelen en -tafels
Tuincollectie
Tuincollectie
Tuincollectie

Tuinmeubelen

In de zomer is er geen betere plek dan je eigen tuin. Lekker buiten barbecueën, genieten van de zon, een goed boek lezen onder een parasol … vervelen zal je jezelf niet snel doen. Tijdens de zomermaanden zijn tuinmeubelen dan ook enorm belangrijk. Ben je zelf nog op zoek naar tuintafels- en stoelen? Bezoek dan onze winkel en sta versteld van de grote keuze.

Tuintafels en stoelen

In ons aanbod zijn heel wat mooie tuintafels te vinden. We hebben bijvoorbeeld subtiele zwarte of witte exemplaren, maar ook tuintafels in een frisse kleur als blauw, oranje of groen. Er is voor ieder wat wils. Uiteraard is een tuintafel niet compleet zonder bijpassende tuinstoelen. Ook hiervoor kan je bij Gero Wonen terecht.

Extra’s

Wist je al dat wij naast tuinmeubelen ook handige extra’s zoals parasols hebben? Zelfs voor opdienbladen, glazen, kaarsen, enz. kan je bij ons terecht. Wij hebben echt alles in huis voor het perfecte tuinfeest. Nodig je familie en vrienden al maar uit!

De volledige collectie

De tuinmeubelen op onze website zijn slechts een voorsmaakje van ons volledige aanbod. In onze winkel zijn veel meer tuintafels en tuinstoelen te vinden. Het is dus zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen.