…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Barstoel
Eettafel 220cm
Barkruk
Kuipstoel
Tafelprogramma
Eetkamertafel op 'maat'
Stock
Stoel OMG
Barstoel
Eetkamertafel op 'maat'
Stoel
Barstoel HAY

Tafels en stoelen

Bij Gero Wonen ontdek je de grootste selectie tafels en stoelen. Er is een ruime keuze voor ieders smaak en budget. Zoek je een designtafel met bijpassende kuipstoelen? Dat is geen probleem. Ben je eerder op zoek naar goedkope tafels en stoelen voor jouw keuken? Ook dan kan je bij Gero Wonen terecht. Wacht niet langer en bezoek onze toonzaal voor meer informatie.

Keukentafels en -stoelen

De keuken is het hart van de woning. Het is een plek waar we snel ontbijten of rustig dineren met gezinsleden. Maar er gebeurt veel meer aan de keukentafel. Kinderen maken er bijvoorbeeld hun huiswerk of halen er hun beste knutseltalenten boven. Kortom: de keukentafel is belangrijker dan ooit. Bij Gero Wonen beseffen we dit maar al te goed. Daarom bieden we onze klanten een grote keuze aan keukentafels aan. We hebben vierkante, rechthoekige en ronde modellen in diverse materialen. Tegenwoordig zijn ook de hoge bartafels erg populair.

Natuurlijk is een tafel niet compleet zonder stoelen. Met honderden keukenstoelen om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. Er zijn enorm veel modellen, waarvan een groot deel personaliseerbaar is (door zelf de poten en bekleding te kiezen).

Eettafels- en stoelen

Wie tafels en stoelen zegt, denkt natuurlijk aan de eetkamer. Dit is een meer formele ruimte. Daarom is de vormgeving erg belangrijk. Of je nu houdt van klassieke vormen, fan bent van modern design of valt voor de landelijke stijl: in onze collectie komt alles aan bod. Voor elke interieurstijl zijn er passende tafels en stoelen.