…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Spiraalbodem AUPING

Slaapsystemen

Een slaapsysteem is de combinatie tussen de matras, de lattenbodem en het hoofdkussen. Deze combinatie bepaalt in grote mate de slaapkwaliteit, en wordt dus best afgestemd op uw noden en lichaam. Wij helpen jou graag bij de selectie van het juiste slaapsysteem.

De juiste houding

De kern van alle slaapsystemen is de juiste slaaphouding. Een slechte houding zorgt niet alleen voor een slechte nachtrust, je kan er tevens fysieke kwaaltjes van krijgen. Denk maar aan een pijnlijke rug of shouders.

De lattenbodem, matras en het hoofdkussen worden zo gekozen dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Zowel in zijlig als in ruglig moet uw ruggengraat de juiste vorm hebben. Op deze manier worden er geen delen overbelast. Het resultaat? Je slaapt beter en wordt 's ochtends lekker uitgerust wakker.

Vraag raad

Heb je geen idee hoe je het perfecte slaapsysteem moet selecteren? Vraag dan raad aan onze slaapadviseurs. Zij helpen jou graag met de keuze van jouw nieuwe lattenbodem, matras en hoofdkussen. Een slaapsysteem kiezen was nog nooit zo makkelijk!