…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Matras 'COSMOPOLITAN'
Matras 'GELTEX INSIDE'
Matras op maat
Matras 'BODYSENSE'
Matras ' Sensation'
Matrassen

Matrassen

De een wil een zachte matras, de ander slaapt liefst op een hard model. Op het vlak van matrassen heeft iedereen een eigen voorkeur. Daarom hebben we een groot aanbod voorzien, zodat iedereen de perfecte matras kan vinden.

Het nut van een matras

Een goede matras zorgt ervoor dat er geen drukpunten van het lichaam (schouders, bekken …) overbelast worden. Bij een te harde of te zachte matras, zal je rug geen mooie rechte lijn vormen, waardoor deze niet voldoende kan rusten. Je zal niet alleen slecht slapen, maar ook lichamelijke ongemakken ondervinden. Daarom is de keuze van een matras zo belangrijk.

Alle maten

In onze collectie zijn heel wat matrassen voor eenpersoonsbedden te vinden. Maar ook voor tweepersoonsbedden is er een overvloed aan keuze. Naast de standaardmaten zijn er tevens extra brede modellen, voor slapers die graag wat meer plaats hebben.

Zoek de perfecte matras

Een matras kopen kan niet zonder deze eerst te testen. Kom daarom eens proefliggen in onze winkel en ontdek zelf de verschillen tussen de diverse modellen. Onze slaapexperts helpen je graag bij de keuze van jouw nieuwe matras!