…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Lattenbodem
Lattenbodem 'Flex'
Lattenbodem Winx X5
Spiraalbodem AUPING

Lattenbodems

Om ten volle van elke dag te genieten, is een goede nachtrust van levensbelang. Daarom dat een goede lattenbodem niet mag ontbreken. Deze bepaalt immers in grote mate het slaapcomfort. Kom eens langs in onze slaapafdeling en ontdek ons ruime assortiment.

Het beste comfort

Een lattenbodem zorgt ervoor dat de druk van het lichaam mooi verdeeld wordt. Zo kan je lichaam beter rusten, waardoor je ’s morgens geen last hebt van een pijnlijke rug of gewrichten. Dit onderdeel van het bed zal tevens schokken opvangen wanneer je 's nachts omdraait. Hierdoor wordt de slaap niet onderbroken.

Lattenbodem elektrisch

Naast de klassieke lattenbodems zijn er ook verstelbare modellen. Deze kan je omhoog/omlaag doen om bijvoorbeeld in alle rust een boek te lezen of nog wat TV te kijken. Een elektrische lattenbodem is dus zeker een meerwaarde. Het is een investering die zichzelf meermaals terugbetaalt in extra comfort.

Bezoek onze slaapafdeling

Op deze pagina is slechts een kleine greep uit ons aanbod te vinden. In onze winkel in Lier zijn nog een heleboel andere lattenbodems te vinden. Breng een bezoekje en vergelijk zelf de verschillende modellen – want proefliggen is essentieel bij de aankoop van een nieuwe lattenbodem. Tijden jouw bezoeke geven we graag bijkomend advies over de keuze van de matras. Want die moet natuurlijk afgestemd worden op jouw nieuwe lattenbodem.