…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Slaapkamer
129900
Stock
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer

Slaapkamers in alle stijlen

Droom je al langer van een nieuwe slaapkamer? Dan is dit het ideale moment, want in ons assortiment zijn heel wat prachtige slaapkamers te ontdekken. Er is een ruime keuze voor elk budget. Alle ontwerpstijlen komen aan bod. Het maakt dus niet uit of je een landelijke slaapkamer wil of eentje met een moderne vormgeving; bij Gero Wonen vind je steeds hetgeen je zoekt. 

Alles op één plek

Bij Gero Wonen in Lier is alles te vinden voor de slaapkamer van jouw dromen. We hebben bijvoorbeeld prachtige bedkaders, nachtkastjes, kleerkasten en boxsprings. Maar ook voor een comfortabele matras en hoofdkussen ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag raad aan onze slaapadviseurs om de juiste combinatie te maken.

Klassieke of moderne slaapkamers

Hou je van een strakke, moderne slaapkamer? Of ben je eerder fan van een klassiek design? Alle smaken komen aan bod in ons assortiment. Ook op het vlak van afmetingen – eenpersoonsbed, twijfelaar, tweepersoonsbed – is er een overvloed aan keuze.

Maak jouw slaapkamer compleet

Bij Gero Wonen denken we ook aan de afwerking. Maak jouw slaapkamer compleet met een leuke set bedlinnen. Onze dekbedovertrekken van PIP en Van Dyck vallen bijvoorbeeld erg in de smaak. Ook voor slaapkamer decoratie, zoals tapijten, kaarsen en schilderijen, ben je aan het juiste adres.

Koop bij Gero Wonen

Er is geen betere plek om een nieuwe slaapkamer te kopen dan bij Gero Wonen. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende service, een ruim aanbod en scherpe prijzen. En dankzij onze laagste-prijs-garantie ben je 100% zeker dat je niet teveel betaalt voor een nieuwe slaapkamer.