…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Fineer draaideurkasten
Kastenprogramma
Kleerkastenprogramma
Kleerkastenprogramma
Commode/Nachtkastje
19900
Schuifdeurkast
Kastenprogramma
Schuifdeurkasten
Schuifdeurkasten
Kleerkastenprogramma

Kleerkasten

Als er een meubelstuk is dat niet in een slaapkamer mag ontbreken, dan is het wel een kleerkast. Waar ga je anders al jouw T-shirts, broeken, vestjes en hemden in opbergen? Voor een mooie kleerkast kan je altijd bij Gero Wonen terecht.

Voor elke stijl

Modern of klassiek, in onze slaapafdeling vind je kleerkasten die passen in elke interieurstijl. Naast de klassieke subtiele kleuren hebben we tevens modellen in opvallende tinten. Ook op het vlak van afmetingen is er een overvloed aan keuze. Zo ben je zeker dat jouw nieuwe kleerkast perfect past. En vergeet niet dat we ook maatwerk voor ingebouwde dressing aanbieden.

Handige tips

Ga je een nieuwe kleerkast kopen? Reken dan op voorhand even uit hoeveel plaats je nodig hebt. Zo ben je zeker dat jouw nieuwe kleerkast niet te groot of te klein is. Misschien kan je ook voor een spiegeldeur kiezen. Deze is erg handig tijdens het passen van verschillende outfits.

Koop je kleerkast bij Gero Wonen

Voor een mooie kleerkast hoef je echt niet verder te zoeken. Kom gewoon even langs en ga samen met onze medewerkers op zoek naar het perfecte model. Wij staan altijd voor jou klaar.