…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
145800
Boxspring (excl.matras): VANAF-prijs
Boxspring 'Hotel Line'
74900
Boxspring 140x200cm
Boxspring (incl. matras)
64500
Boxspring 140 x 200cm
Boxspring (incl. matras)
147900
Boxspring Be.Box
Boxspring 120cm
Boxspring
Boxspring
Boxspring

Boxsprings

Ze zien er niet alleen erg stijlvol uit, boxsprings zijn ook verrassend comfortabel. Onze boxsprings bieden een uitstekende lichaamsondersteuning en een optimale ventilatie en vochtregeling. Zo ben je zeker van een diepe en verkwikkende slaap. Het grote voordeel? Je wordt 's ochtends vol energie wakker. Wie wil dat nu niet?

Altijd anders

Op het vlak van boxsprings zijn er een heleboel mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld extra harde modellen, maar ook superzachte varianten. Het is dus best om een boxspring eerst te testen voor de aankoop. Iedereen heeft namelijk een persoonlijke voorkeur. Vergeet niet dat we ook een aantal verstelbare boxsprings hebben (al dan niet elektrisch). Zo kan je extra comfortabel in bed een spannend boek lezen of nog wat TV kijken. De perfecte lighouding heb je in een oogwenk gevonden.

Een boxspring kopen: waar moet je op letten

Ga je een nieuwe bospring kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten, zoals:

  • De afmetingen van de matras: koop je enkel een boxspring en geen nieuwe matras? Zorg dan dat de afmetingen hetzelfde zijn. 
  • Hoofdbord en voetbord: sommige modellen hebben enkel een hoofdbord, anderen hebben tevens een voetbord. Dit is een persoonlijke keuze. Ook de hoogte, het ontwerp en de bekleding kies je volledig zelf.
  • Pootjes: boxsprings hebben lage poten. Maar ze zijn nog steeds zichtbaar. Vaak is er keuze tussen verschillende materialen en ontwerpen.
  • Kwaliteit: bepaalde producenten gebruiken goedkope materialen om de kostprijs te drukken. Dat komt de levensduur niet ten goede. Daarom kiezen wij steevast voor kwalitatieve boxsprings van Europese merken. 

Boxsprings bij Gero Wonen

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve boxspring is er maar één adres: Gero Wonen in Lier. In onze slaapafdeling vind je sowieso een mooi boxspring. Voor elke slaapstijl en elk budget hebben we een passend model. Kom eens langs en ontdek het zelf!