…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Bed (excl. matras)
Nieuw tekstballon
Bedkader
Stock
Bedkader
172000
Auping Essential
Nieuw tekstballon
Bedkader
Bed
'Zwevend' bed
129800
Actiebed, excl. matras/lattenbodem
19500
Nieuw tekstballon
Bed (excl. matras)
XL - bedprogramma
Nieuw tekstballon
Bedkader

Bedden - groot of klein

Het bed is waarschijnlijk het belangrijkste meubelstuk van een slaapkamer. Een goed bed staat garant voor een goede nachtrust. Kwaliteit is dus enorm belangrijk. Gelukkig halen wij enkel bedden in huis die voldoen aan de meest veeleisende slapers. Je kan dus rustig op beide oren slapen!

Eén of twee personen

Ben je op zoek naar een mooi eenpersoonsbed? Dan ben je aan het juiste adres. In onze slaapafdeling vind je gegarandeerd wat je zoekt. Mag het wat groter zijn? Neem dan een kijkje naar onze ‘twijfelaars’ en tweepersoonsbedden. Je zal versteld staan van de grote variatie aan afmetingen en stijlen. Er is een bed voor elk interieur en elk budget!

Moderne frames, klassieke hoofdborden

Smaken verschillen. De ene houdt van een strak modern bed, de andere verkiest een landelijk bed met een groot gecapitonneerd hoofdbord. Omdat we graag voor ieders wat wils aanbieden, hebben we een groot assortiment bedden in huis gehaald. Heb je graag iets extra? Kies dan voor een elektrisch verstelbaar bed. Dat is erg handig indien je 's avonds nog even wil lezen of televisie kijken in de slaapkamer.

Een nieuw bed kopen?

Ben je van plan om een nieuw bed te kopen? In onze slaapafdeling zijn heel wat schitterende bedden te vinden. De beste manier om ze allemaal te ontdekken is door een bezoekje te brengen aan onze winkel. En als je vragen hebt, kan je altijd bij onze medewerkers terecht. Zij staan altijd voor jou klaar met de juiste antwoorden.