< Terug naar overzicht
Salon04
Art.code: XOO-MN
Meerdere kleuren beschikbaar:Ja
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja
Meerdere configuraties beschikbaar:Ja

XOOON Montenegro

Liefhebbers van moderne zitmeubelen zullen ongetwijfeld de XOOON Montenegro kennen. Deze zetel wordt gekenmerkt door strakke, eenvoudige lijnen. Dit lijnenspel geeft de XOOON Montenegro een eigentijdse uitstraling die nooit saai wordt. Rep je naar onze toonzaal en stel zelf jouw Montenegro salon samen.

Meerdere mogelijkheden

Deze XOOON Montenegro is erg populair als U-vormig hoeksalon, met een longchair aan de linkerzijde en een ottomane aan de rechterkant. Maar er zijn veel meer mogelijheden. In de Montenegro collectie is ook een leuke 2-zit (al dan niet met een ottomane) te vinden. Zelfs wie op zoek is naar een klein comfortabel zeteltje, zit goed bij deze collectie.

Kies de bekleding

De ene houdt van subtiel, de andere van opvallend. Op het vlak van smaken valt niet te discussieren. Omdat iedereen andere voorkeuren heeft, ontwikkelde XOOON tientallen bekledingen om uit te kiezen. Je kan bijvoorbeeld voor een stoffen Montenegro salon gaan in een hippe oranje kleur, of een luxueuze lichtgrijze stof kiezen. Verder zijn er allerlei soorten imitatieleder verkrijgbaar. Er is voor ieder wat wils!

Meer info of reservatie van dit artikel.

Neem dan contact op met Vicky

Uw bericht is correct verzonden wij nemen zo snel mogelijk contact met u.