< Terug naar overzicht
Salon04
Art.code: XOO-OS
Meerdere kleuren beschikbaar:Ja
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja

XOOON Oslo sofa

XOOON is een echte specialist in zitbanken. Neem nu deze Oslo sofa; het stijlvolle ontwerp werd geïnspireerd door de Scandinavische designtraditie. Dat geeft de XOOON Oslo een tijdloze uitstraling die in elk interieur past.

Kies jouw formaat

Het leuke aan de XOOON Oslo is dat er verschillende opstellingen mogelijk zijn. Er is bijvoorbeeld een rechte 3-zit, maar evengoed een 2,5-zit met een longchair links of rechts. Ook op het vlak van armen heb je keuze tussen een smal en een breed ontwerp. Verder wordt de Oslo-collectie aangevuld met een paar trendy poefjes.

Stof of leder

Zie je de XOOON Oslo sofa het liefst in stof? Of ben je eerder een fan van leder. Het maakt niet uit, want deze Oslo zetel is verkrijgbaar in tientallen stoffen en ledersoorten, gaande van subtiele tinten tot opvallende kleuren. Je kan jouw XOOON Oslo sofa dus perfect afstemmen op de rest van jouw interieur.

Laat jouw XOOON Oslo samenstellen

Kom eens langs en laat jouw persoonlijke XOOON Oslo samenstellen door een van onze medewerkers. Ze begeleiden jou door het aanbod formaten, bekledingen en andere opties. Waar wacht je nog op?