< Terug naar overzicht
Matras ' Sensation'13
Art.code: TEM-1514xx/1524xx
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja

TEMPUR® Sensation Matras (19, 21 en 25 cm)

De Sensation matras combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR.

De pluspunten

• Uitgevoerd met een laag High Mobility schuim waardoor u gemakkelijk kunt bewegen en comfortabel slapen.
• Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
• Speciaal vormgegeven ondersteuningslaag zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit.
• Actieve ondersteuning in combinatie met drukverlagende eigenschappen.
• De hoes is antibacterieel, hypoallergeen en wasbaar in de machine op 60°C.

TEMPUR® Sensation Deluxe Matras (22 cm)

Beweeg eenvoudig en slaap comfortabel op deze luxueuze TEMPUR Sensation Deluxe matras. De Deluxe collectie is ontworpen met een moderne en stijlvolle extra zacht gewatteerde TEMPUR hoes. Daarnaast bevat de Sensation een nieuw ontwikkelde ondersteuningslaag. De matras is een perfecte keuze voor iemand die verlangt naar het ontspannende comfort en de superieure ondersteuning dat TEMPUR biedt, maar ook houdt van de eenvoudige bewegingsmogelijkheden van een traditioneel matras.

TEMPUR® Sensation Breeze Matras 22 & 27

Een innovatieve matras die de bewegingsvrijheid van een traditioneel verenmatras combineert met de nieuwste Breeze™ technologie van TEMPUR, dat u de sensatie geeft van koeler slapen. Een basislaag met profiel zorgt voor ondersteuning terwijl een laag TEMPUR HM High Mobility© materiaal bewegingsvrijheid garandeert.

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material™ met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt.

Meer info of reservatie van dit artikel.

Neem dan contact op met Vicky

Uw bericht is correct verzonden wij nemen zo snel mogelijk contact met u.