< Terug naar overzicht
Matras op maat 13
Art.code: P016+R013
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja

Matrassen op maat

Elk interieur is persoonlijk, dat weten wij als geen ander. Dat geldt ook voor het bed in uw slaapkamer. Om voor ieder bed de perfecte matras aan te bieden, maken wij ook matrassen op maat. 

Een matras op maat voor thuis

Wij voldoen graag aan specifieke wensen. Heeft u thuis een bed met ongewone afmetingen? Of eentje met een speciale vorm, zoals een rond bed? Dan hebben we goed nieuws: onze op maat gemaakte matrassen passen altijd! Een op maat gemaakte matras wordt op basis van een gekozen vorm, breedte, lengte en dikte gemaakt. Er zijn dus bijzonder veel mogelijkheden.

Op maat gemaakte matrassen voor onderweg

Heel wat mensen kopen een matras op maat voor hun mobilhome, caravan, motorhome of boot. In deze voortuigen zijn vaak matrassen met speciale vormen of afmetingen nodig om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een matras op maat kan hiervoor zorgen.

Kwaliteit op de eerste plaats

Ook bij onze matrassen op maat zetten we de kwaliteit op de eerste plaats. We maken gebruik van hoogwaardige materialen om het beste slaapcomfort te garanderen. Met deze op maat gemaakte matrassen zal u slapen als een roos!

Meer info of reservatie van dit artikel.

Neem dan contact op met Vicky

Uw bericht is correct verzonden wij nemen zo snel mogelijk contact met u.