< Terug naar overzicht
Matras 'GELTEX INSIDE'13
Art.code: B005-GEL-xxxx
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja

De kwaliteit van de nachtrust wordt bepaald door 3 factoren: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. De meeste matrassen scoren goed op één of twee van deze factoren. Beka Geltex biedt een totaaloplossing. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde GELTEX® inside-technologie bieden deze matrassen een onovertroffen slaapcomfort.

Ideale drukverdeling voor een comfortabel gevoel

Dankzij de open celstructuur en de geïntegreerde elastische eigenschappen van gel vangt GELTEX® inside de lichaamsdruk in elke slaaphouding automatisch op. Het materiaal zorgt ervoor dat de druk over het volledige ligoppervlak wordt verspreid zodat slaapverstorende piekdrukken worden vermeden.

 

Open celstructuur zorgt voor maximale ventilatie 

Geltex matrassen hebben een open celstructuur. Hierdoor is er een snelle afvoer en vlotte verdamping van transpiratie. Zo wordt vermeden dat er onaangename geurtjes ontstaan. Bovendien is een 'droog' bed beter voor de slaapkwaliteit. 

 

Zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning

Tijdens het slapen is het belangrijk dat de wervelkolom mooi horizontaal ligt. Zo kunnen je spieren optimaal ontspannen. Een Geltex matras vangt samen met de bedbodem elke beweging op zodat je ongestoord kan slapen.

 

Meer info of reservatie van dit artikel.

Neem dan contact op met Vicky

Uw bericht is correct verzonden wij nemen zo snel mogelijk contact met u.