< Terug naar overzicht
Orthopedisch hoofdkussen13
Art.code: TEM-122

Tempur orthopedisch hoofdkussen

We spenderen ongeveer een derde van ons leven in bed. Wat comfort is dus zeker geen overbodige luxe. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een orthopedisch hoofdkussen van Tempur. Samen met een ergonomische matras zorgt dit hoofdkussen voor een goede nachtrust.

Tegen nekklachten

Heel wat mensen kampen met nekklachten. Vaak brengt men deze in verband met een foute oorzaak: urenlang werken aan een computer, stress, overbelasting ... Een groot deel van de nekklachten is immers te wijten aan een slechte slaaphouding. Daar biedt een Tempur orthopedisch hoofdkussen een oplossing. 

Deze orthopedische kussens volgen de natuurlijke kromming van de nek. Bovendien zijn ze gemaakt van een speciaal materiaal dat zich aanpast aan de actuele slaaphouding. Op deze manier krijgt je nek extra ondersteuning. Het resultaat? Dat voel je wanneer je wakker wordt.

Kussen en matras

Een orthopedisch hoofdkussen van Tempur is een goede eerste stap. Maar voor het perfecte slaapcomfort heb je ook een goede matras nodig. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Bezoek onze slaapafdeling en laat je begeleiden door onze adviseurs.