< Terug naar overzicht
(Hoek-)salon07
Art.code: H004-DAX
Meerdere kleuren beschikbaar:Ja
Meerdere afmetingen beschikbaar:Ja

Henders & Hazel Dax

Weinig salons bieden zoveel mogelijkheden als de Henders & Hazel Dax. Je kan kiezen tussen verschillende opstellingen, bekledingen, armleuningen, pootjes, en veel meer. Het perfecte (hoek)salon samenstellen is met deze Henders & Hazel Dax kinderspel.

Verschillende opstellingen

Van een eenvoudige tweezit tot een trendy hoeksalon met een longchair: het zit allemaal in de Dax collectie van Henders & Hazel. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe jouw salon eruit ziet. 

In stof of leder

Van zodra je een opstelling gekozen hebt, is het tijd om een bekleding te selecteren. Deze Henders & Hazel Dax sofa is verkrijgbaar in stof, imitatieleder of echt leder. Er zijn verschillende kleuren mogelijk. 

Pootjes en armleuning

Daarna is het de beurt aan de pootjes. Je kan jouw Henders & Hazel Dax salon een landelijke toets geven door de houten pootjes te kiezen, of een moderne uitstraling met de metalen variant. Er zijn tevens vier verschillende armleuningen om uit te kiezen.

Nog meer opties

In de laatste stap kan je jouw Dax zetel van Henders & Hazel nog uitrusten met allerlei opties. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch relaxsysteem of een USB-connectie in de arm.