< Terug naar overzicht
Kuipstoel HAY05
Art.code: H013-AAC22
Afmetingen:59 x 79 x 52
Meerdere kleuren beschikbaar:Ja

HAY AAC22 kuipstoel

Deze HAY AAC22 is waarschijnlijk de meest bekende kuipstoel ter wereld. We hoeven je niet te vertellen waarom; het stijlvolle design van Hee Welling is namelijk een schot in de roos. De minimalistische uitstraling en de eenvoudige lijnen maken van de HAY AAC22 een echte must-have.

Scandinavisch design

De HAY About a Chair collectie is het toppunt van Scandinavisch design. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar deze AAC22 kuipstoel: er zijn geen overbodige versieringen of design-fantasietjes. Het is een puur ontwerp waar de materialen - een kuip van polypropyleen en een eiken onderstel - centraal staan. Zoals het spreekwoord zegt: less is more!

Stel zelf jouw AAC22 stoel samen

De zwarte en witte versie van de HAY AAC22 zijn erg populair. Daarom zijn deze kuipstoelen meestal voorradig. Maar er zijn nog tientallen andere kleuren om uit te kiezen, zowel in polypropyleen of met stoffen bekleding. Ook de houten poten komen in twee verschillende kleuren. Deze HAY AAC22 stoel kan dus helemaal naar jouw smaak aangepast worden. Vraag snel meer informatie aan onze verkopers!