…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten
Maatwerkkasten

Dressings op maat

Het is de droom van elke vrouw; een dressing op maat. Maar ook voor de heren onder ons zal een inloopkast zijn nut meermaals bewijzen. Een dressing is namelijk bijzonder mooi en praktisch. Het biedt een aantal voordelen die een gewone kleerkast niet kan aanbieden.

Waarom een dressing?

Er zijn een heleboel redenen om een dressing te kopen. In de eerste plaats zorgt ze ervoor dat alle beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Dit is erg handig in kleine slaapkamers waar elke vierkante centimeter telt. Daarnaast ziet een dressing er erg stijlvol uit. Ze straalt lue uit. En dankzij de vele opbergmogelijkheden is ze ook praktisch. Al jouw kledingstukken, gaande van hemden en kleedjes tot t-shirts en broeken, krijgen een plaatsje. Eens je zelf een dressing hebt, zal je nooit meer zonder kunnen.

Maatwerk bij Gero Wonen

Dacht je dat een meubelwinkel geen maatwerk deed? Dan ben je fout, want bij ons kan je ook terecht voor een op maat gemaakte dressing. Landelijk, modern, klassiek ... de stijl en afwerking kies je volledig zelf. Onze vakmensen ontwerpen en bouwen de mooiste garderobekasten tegen een scherpe prijs. Waar wacht je dus nog op? Maak een afspraak via info@geromeubelen.be of bel naar 03/480.42.26 om jouw gratis offerte te vragen!

Klik hier om alvast enkele realisaties te ontdekken bij onze klanten thuis.