…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Nieuw tekstballon
Dressoir
TV-meubel
TV-meubel
Dressoir
Stock
TV-meubel
TV-meubel
TV-meubel

TV-kasten en HiFi-meubelen

Voor een mooi TV-kastje hoef je echt niet verder te zoeken. Klassiek of modern, groot of klein, subtiel of opvallend… wij hebben wat je zoekt. Kom eens langs en ontdek het zelf!

Mooi en handig

Een TV-meubel is bijzonder handig. Het zorgt ervoor dat je televisietoestel op een comfortabele hoogte staat, zodat je niet te veel naar beneden of naar omhoog moet kijken. Bovendien hebben de meeste TV-kasten extra ruimte voor een digibox, versterker of DVD-speler. De bijhorende kabels kan je netjes achter het kastje verstoppen. Handig, niet?

Alle stijlen

Of je nu op zoek bent naar een klassiek houten TV-kastje of een modern exemplaar, bij Gero Wonen is er voor elk wat wils. Alle maten, stijlen en kleuren komen in ons assortiment aan bod. Je vindt dus gegarandeerd een model dat in je interieur past.

Shoppen bij Gero Wonen

Winkelen bij Gero Wonen is altijd een plezier. Wij hebben immers een ruime selectie TV-meubels voor elke interieurstijl. Daarnaast kan je ook rekenen op een uitstekende service; van het eerste aankoopadvies tot de levering en montage.