…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Bijzettafel
HAY Bella
Stock
Set van 3 tafeltjes
Set bijzettafels
Bijzettafels
Bijzettafel
6400
Stock
Bijzettafel
Bijzettafel
Bijzettafel
Bijzettafel
Bijzettafels

Bijzettafels

Ben je al een tijdje op zoek naar een mooi bijzettafeltje? Zoek dan niet verder, want wij hebben een uitgebreid assortiment bijzettafels waar je gegarandeerd vindt wat je zoekt. Op deze pagina vind je reeds een kleine greep uit ons aanbod. Maar voor de volledige collectie breng je best een bezoekje aan onze winkel.

Mooi en praktisch

Een bijzettafel zal vaak van pas komen. Gebruik ze bijvoorbeeld tijdens het TV-kijken om een zakje chips en een drankje op te plaatsen. Ook in een kinderkamer kan een bijzettafeltje erg handig zijn.

In onze collectie zijn er zoveel verschillende modellen en kleuren dat je ongetwijfeld een leuke bijzettafel vindt. Hou je van een eenvoudige klassieke bijzettafel? Of mag het een opvallend rood exemplaar zijn? Er is voor ieder wat wils.

Onze collectie

Ontdek onze uitgebreide collectie bijzettafels en bezoek onze showroom in Lier. Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze van het perfecte bijzettafeltje. We hebben een heleboel modellen in stock, zodat je jouw nieuwe aankoop meteen naar huis kan nemen. Lukt dat niet? Dan kan je nog altijd voor een levering kiezen.