…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Jeugdkamer
Avonturenbed
Jeugdkamer
Jeugdkamer
Stock
Bed (excl. bedlade)
Jeugdkamer
49000
Stock
Jeugdkamer
Beddenprogramma
Stock
Hoogslaper met bureau
Kinderkamer
Nieuw tekstballon
Bed 90x200cm
50600
Stock
Hoogslaper
Jeugdkamer
45200
Stock
Jeugdkamer
Tienerkamerprogramma
Opbergbox / nachttafel
Stoel/Tafel
Kledingkast

Kinderkamers

Wij zijn een echte expert in kinderkamers. In onze toonzaal ontdek je een ruime keuze voor kinderen van alle leeftijden - of ze nu net naar school gaan of bijna het middelbaar doorlopen hebben. Voor een nieuwe kinderkamer hoef je dus echt niet ver te zoeken.

Voor een complete kinderamer

Bij het woord 'kinderkamer' denkt men waarschijnlijk eerst aan het bed. Op dat vlak is er enorm veel keuze. Ook bijhorende nachtkastjes en kleerkasten heb je direct gevonden. En heb je er al aan gedacht om een bureau in de kinderkamer te plaatsen? Waar moet je zoon of dochter anders huiswerk maken? 

De aankleding

Een kinderkamer is erg persoonlijk. Laat de kinderen daarom zelf de decoratie kiezen. Koop bijvoorbeeld een paar fotokaders om hun kunstwerken in te kaderen. Of haal een zitzak in huis om lekker in te luieren. Daarnaast zijn er nog leuke kledinghaken, opbergkoffers, kussens en lampen in onze winkel te vinden. Bij Gero Wonen vind je dus alles voor de kinderkamer op één plek.

Breng een bezoekje

Op onze website krijg je reeds een voorsmaakje van de diverse kinderkamers. Maar als je een nieuwe kinderkamer wil kopen, raden we aan om eerst onze toonzaal te bezoeken. Daarom ontdek je nog meer modellen. Bovendien kunnen onze verkopers je met raad bijstaan om de perfecte kinderkamer te kiezen.