…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Jeugdkamer
Avonturenbed
Kinderkamer
Hoogslaper
Van €385,00
Nu voor €32900
Stock
Bed (excl. bedlade)
Jeugdkamer
Opbergmodule/tafel
Nieuw tekstballon
Bed 90x200cm
Opbergbox / nachttafel
Stoel/Tafel
Stapelbed voor 3 personen

Kinderkamers voor jongens en meisjes

Wij zijn een echte expert in kinderkamers. In onze toonzaal ontdek je een ruime keuze voor kinderen van alle leeftijden - of ze nu net naar school gaan of bijna het middelbaar doorlopen hebben. Voor een nieuwe kinderkamer hoef je dus echt niet ver te zoeken. Kom snel eens langs in onze meubelzaak en maak van dichtbij kennis met onze collectie!

Groot of klein, jongen of meisje

Kleine kinderen zijn verzot op onze themabedden. Deze bedden en hoogslapers zijn aangekleed volgens een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een hemelbed voor prinsessen of een boomhut voor kleine avonturiers. 

 

Tieners hebben graag iets 'volwassener'. Voor hen hebben we een ruime keuze aan kinderkamers met een trendy design. Dankzij de grote keuze aan slaapmeubelen en kleuren kiezen ze zelf een combinatie die perfect aansluit bij hun karakter.

Voor een complete kinderamer

Bij het woord 'kinderkamer' denkt men waarschijnlijk in de eerste plaats aan het bed. Op dat vlak is er enorm veel keuze. We hebben klassieke eenpersonsbedden voor kinderen, maar ook hippe stapelbedden. Bijhorende nachtkastjes en kleerkasten heb je direct gevonden. En heb je er al aan gedacht om een bureau in de kinderkamer te plaatsen? Waar moet jouw zoon of dochter anders huiswerk maken? 

De kinderkamer aankleden

Een kinderkamer is erg persoonlijk. Laat jouw kleine spruit daarom zelf de decoratie kiezen. Koop bijvoorbeeld een paar fotokaders om hun kunstwerken in te kaderen. Of haal een zitzak in huis om lekker in te luieren. Daarnaast zijn er nog leuke kledinghaken, opbergkoffers, kussens en lampen in onze winkel te vinden. Bij Gero Wonen vind je dus alles voor de kinderkamer op één plek.

Breng een bezoekje

Op onze website krijg je reeds een voorsmaakje van de diverse kinderkamers. Maar als je een nieuwe kinderkamer wil kopen, raden we aan om eerst onze toonzaal te bezoeken. Daarom ontdek je nog meer modellen. Bovendien kunnen onze verkopers je met raad bijstaan om de perfecte kinderkamer samen te stellen.