…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Eetkamer
Eettafel en dressoir
EETKAMER
Eetkamer - maatwerk mogelijk
Eetkamer
Eetkamer
Nieuw tekstballon
Eetkamer
Eetkamer
Eetkamer in massief eik
Stock
Eetkamer
Eetkamer

Eetkamers in alle stijlen

Bij Gero Wonen vind je eetkamers voor elke interieurstijl. We hebben een ruim aanbod moderne eetkamers, maar ook liefhebbers van een klassieke of landelijke interieurstijl komen aan hun trekken. Er een overvloed aan keuze! Breng zo snel mogelijk een bezoek aan onze meubelzaak om alle eetkamers te ontdekken, want op onze website zie je slechts een kleine greep uit het aanbod.

Mooie tafels en stoelen

Het hart van een eetkamer zijn de tafel en stoelen. Hier kan je kiezen uit een kleine tafel voor 4 personen met bijpassende stoelen, of voor een model dat aan 6 of zelfs 8 personen plaats biedt. Zo kan je met de hele familie genieten van een heerlijk diner.

Prachtige dressoirs

Ben je op zoek naar een dressoir voor je eetkamer? In onze collectie vind je gegarandeerd wat je zoekt. Groot of klein, klassiek of modern, staand of zwevend … de keuze is aan jou. Onze dressoirs zorgen voor de finishing touch van jouw eetkamer. 

Decoratie voor eetkamers

Naast een eetkamertafel, stoelen en kasten heb je natuurlijk nog decoratiestukken nodig. Accessoires zorgen voor de finishing touch. Bij Gero Wonen vind je alles voor de aankleding, gaande van tapijten en verlichting tot schilderijen en kandelaars. Het maakt opnieuw niet uit of je een moderne, klassieke of landelijke eetkamer hebt: alle stijlen komen aan bod.

Een eetkamer kopen bij Gero Wonen

In onze winkel en op onze website ontdek je snel en eenvoudig leuke eetkamers. Er zijn een heleboel standaardcombinaties, maar je kan natuurlijk zelf een eetkamer samenstellen. Er is zoveel variatie dat je naar hartenlust kan combineren. Laat je fantasie dus maar de vrije loop.