…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Draagbare lamp
Servies Pascale Naessens
Artistieke kaders in plexiglas
Tapijt
Tapijt
HAY Pinochio

Decoratie

Met decoratiestukken kan je snel en eenvoudig een persoonlijke toets aan je interieur geven. Kaarsen, fotokaders, kussens, manden, beeldjes… zijn hiervoor perfect geschikt. Kom eens langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide aanbod decoratiestukken.

Trendy woonaccessoires

Stijlvolle woonaccessoires mogen niet ontbreken. Deze decoratiestukken zorgen  namelijk voor extra sfeer en gezelligheid. Bij Gero Wonen is er voor elk wat wils. Wij hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment borden, tassen, glazen, schalen, kommen, enz. Maar ook voor wandklokken, schilderijen, spiegels, kandelaars … ben je bij ons aan het juiste adres.

Flexibiliteit

Decoratiestukken bieden heel wat flexibiliteit. Op deze manier kan je namelijk in een handomdraai de uitstraling van je interieur aanpassen. Gebruik bijvoorbeeld frisgroene accessoires tijdens de zomer en vervang deze door een rood kleurthema tijdens de kerstperiode.

Ontdek onze decoratieafdeling

In onze woonwinkel ontdek je een uitgebreide decoratieafdeling met trendy accessoires van topmerken als Pomax en Riverdale. Er is voor elk wat wils. Breng dus snel een bezoekje!