…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Tapijt
Tapijt
HAY Pinochio
Tapijt
Koevel
Servies Pascale Naessens

Verlichting en accessoires

Hoe maak je van een sober interieur een stijlvolle leefomgeving? Met de juiste verlichting en accessoires natuurlijk! De juiste aankleding kan van elke ruimte een gezellige kamer maken. Breng een bezoekje aan onze winkel en kies de perfecte verlichting en accessoires voor jouw woning.

Verlichting

Het belang van verlichting valt niet te onderschatten. Het is niet alleen functioneel een meerwaarde, bijvorbeeld om een boek te lezen of te studeren, maar ook esthetisch. Gezellige verlichting zorgt namelijk voor een huiselijke sfeer.

Op het vlak van verlichting is er bijzonder veel keuze. In onze verlichtingsafdeling ontdek je hanglampen, bureaulampen, staanlampen, wandlampen en veel meer. Naast de klassieke technologiën is er steeds meer LED-verlichting te vinden.

Accessoires

Kusses, plaids, kaarsen, spiegels, schilderijen ... ook voor accessoires zit je goed bij Gero Wonen. Onze decoratieafdeling is dan ook een echte hotspot. Hier kan je werkelijk uren rondlopen. Dat is misschien ook wel nodig, want er zijn enorm veel toffe accessoires te ontdekken.