…en nog véél meer keuze in onze toonzaal!
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Decoratie en verlichting
Draagbare lamp
Servies Pascale Naessens
Artistieke kaders in plexiglas
Tapijt
Tapijt
HAY Pinochio

Verlichting en accessoires

Hoe maak je van een sober interieur een stijlvolle leefomgeving? Met de juiste verlichting en accessoires natuurlijk! Een verfijnde aankleding kan van elke ruimte een gezellige kamer maken. Breng zo snel mogelijk een bezoekje aan onze winkel en kies de perfecte verlichting en accessoires voor jouw woning. Aan keuze is er geen gebrek!

Verlichting - van hanglampen tot tafellampen

Het belang van verlichting valt niet te onderschatten. Het is niet alleen functioneel een meerwaarde, bijvorbeeld om een boek te lezen of te studeren, maar ook esthetisch. Gezellige verlichting zorgt namelijk voor een huiselijke sfeer. En net als een leuk decoratiestuk draagt het bij aan de uitstraling van de kamer.

 

Op het vlak van verlichting is er bijzonder veel keuze bij Gero Wonen. In onze verlichtingsafdeling ontdek je de mooiste hanglampen, bureaulampen, staanlampen, wandlampen en veel meer. Naast de klassieke technologiën is er steeds meer LED-verlichting te vinden. LED-lampen bieden twee belangrijke voordelen: ze verbruiken erg weinig energie en hebben een lange levensduur. Bovendien laten ze door hun compacte afmetingen verrassend creatieve vormen toe.

Accessoires en decoratiestukken

Kusses, plaids, kaarsen, spiegels, schilderijen, opbergmanden, schalen ... ook voor accessoires zit je goed bij Gero Wonen. Onze decoratieafdeling is dan ook een echte hotspot. Hier kan je werkelijk uren rondlopen. Dat is misschien ook wel nodig, want er zijn enorm veel toffe accessoires te ontdekken.

 

Voor elke stijl is er een ruim assortiment. We hebben veel landelijke accessoires die boordevol karakter zitten. Onze moderne decoratiestukken zien er veel strakker uit, en hebben soms een opvallend kleurtje. Daarnaast hebben we nog een grote keuze aan woonaccessoires die mooi passen in een Scandinavisch, klassiek of industrieëel interieur. Kortom: er is voor ieder wat wils!