< Terug naar blog overzicht

Workshop 'SOS Interieurinrichting'


Huguette begon haar workshop met een korte voorstelling van zichzelf. Hierbij gaf ze meteen enkele algemene interieurtips prijs.

Maar ze had vooral oor naar de specifieke vragen die elke deelneemster wel had. Een persoonlijke aanpak was dan ook onze opzet tijdens deze workshop.

Nu waren de dames helemaal klaar om aan hun eigen moodboard te beginnen.
Hun inspiratie vonden ze in tijdschriften, stalen, andere moodboards en uiteraard ook in onze GERO-catalogus! 

Zo kwamen velen tot een oplossing voor hun interieurprobleem, gaande van het positioneren van een salon, over kleurgebruik tot het mixen van stijlen.

 Voor wie thuis aan de slag wil gaan, nog enkele leuke tips: 

- Haal je inspiratie zeker uit onze andere blogartikels en catalogus :-) Maar bekijk eveneens Pinterest en de vele woonblogs die nu te vinden zijn op het internet.

- Het is voor velen onder ons moeilijk om bij het inrichten van een kamer zich concreet het resultaat voor te stellen. Gebruik daarom tekeningen, maar bv. ook een kartonnen doos en vormen om de ruimte én de gekozen meubelen te visualiseren.

- Als je niet weet hoe een bepaalde kleur zal overkomen op een muur, verf dan een groot isolatiepaneel in die kleur. Zet hem op die plaats gedurende enkele dagen en je weet perfect hoe het licht zal weerkaatst worden op die welbepaalde kleur tijdens elk moment van de dag.

- Als je vriend of echtgenoot een heel andere stijl mooi vindt dan jezelf, aarzel niet om die 2 te combineren! Want ja, ook strak en landelijk kunnen het perfecte huwelijk vormen : hou de vormen strak en sober, maar gebruik warme kleuren en materialen.


 

 

 

Na afloop werd iedereen nog verwend met een goedgevulde goodiebag en een aankoopbon om zo hun nieuwe interieurdroom waar te maken.

Er was zelfs nog even tijd om na te praten met een glaasje bubbels en heerlijke tapas.

Bedankt Huguette voor deze leerrijke ervaring!Geplaatst op donderdag 25 september 2014