< Terug naar blog overzicht

Win een Tripod-vloerlamp van Zuiver

Ben je op zoek naar een nieuwe staanlamp? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want via onze Facebook actie kan je deze prachtige Tripod-vloerlamp van Zuiver winnen (t.w.v. 179 euro). Doe mee en misschien staat ze binnen enkele dagen in jouw interieur te pronken!

Wat is er te winnen?

Je kan deze schitterende staanlamp van het Nederlandse designmerk Zuiver winnen (ter waarde van 179 euro). Bij dit merk draait alles rond eenvoud. Zuiver richt zich op pure ontwerpen zonder overbodige afwerkingen. Het resultaat is een stijlvolle collectie die in elk interieur past. Deze Tripod-lamp is hier het perfecte voorbeeld van!

Hoe kan ik deelnemen?

Deelnemen is supereenvoudig: ga naar onze Facebook pagina, zoek de wedstrijdfoto en druk op de like-knop. Zo simpel is het!

De wedstrijd loopt van maandag 6 oktober tot en met zondag 12 oktober 2014. Daarna wordt er uit alle deelnemers ad random een winnaar geselecteerd. Deze wordt op dinsdag 14 oktober via Facebook bekend gemaakt.  

Niet gewonnen?

Heb je uiteindelijk niet gewonnen en wil je toch deze lamp in huis halen? Kom dan eens langs en ontdek onze Zuiver afdeling. Je zal gegarandeerd nog een heleboel andere mooie lampen, meubelen en accessoires ontdekken. 

Wedstrijdreglement

  1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Meubelen Gero, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Aarschotsesteenweg 151 2500 Lier (hierna “Gero Wonen” genoemd).
  2.  Door deel te nemen aan deze Facebookactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement.
  3.  Gero Wonen behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. Gero Wonen kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
  4.  Gero Wonen behoudt zich het recht om een deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien deze deelnemer op enige wijze in strijd handelt met dit reglement of anderszins onrechtmatig handelt jegens Gero Wonen.
  5.  Deelname aan deze wedstrijd is gratis en verbindt geenszins tot de aankoop van welk product of dienst dan ook.
  6.  Elke deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Bij meerdere deelnames wordt enkel rekening gehouden met de eerst ontvangen deelname.
  7.  De winnaar ontvangt een prijs zoals gecommuniceerd op de Facebook pagina. Deze prijs is niet omwisselbaar in geld.
  8.  De winnaar wordt gekozen op basis van vrijwillige trekking van de namen van de deelnemende personen. Na de trekking wordt de winnaar bekend gemaakt op onze Facebook pagina.
  9.  Medewerkers van Gero Wonen kunnen deelnemen aan deze actie maar niet winnen. Familie of vrienden van medewerkers komen wel in aanmerking voor de prijs.
  10.  De winnaar wordt verzocht om op het vermelde tijdstip in onze winkel de prijzen te komen afhalen. Indien belet kan de winnaar zich laten vertegenwoordigen door iemand die een volmacht verkregen heeft. 

Geplaatst op maandag 06 oktober 2014