< Terug naar blog overzicht

Warmhoudertjes voor de winter

Brrrrrrr! Het is duidelijk: de zomer is voorbij. Elke dag wordt het iets sneller donker en gaat de temperatuur naar beneden. De winter staat weer voor de deur. Hoog tijd dus om onze voorbereidingen te treffen en enkele warmhoudertjes in huis te halen.

zachte bonte plaids

Een plaid is absoluut een must-have. Ga niet zomaar voor eender welke plaid, maar kiezen een bonte exemplaar. Deze dekens zijn lekker warm. Bovendien zien ze er erg knus uit dankzij hun pluizige textuur. Je wilt er meteen induiken!

zachte kussens voor de sofa

Er zijn ook prachtige kussens met een bonte afwerking. Ze passen perfect bij jouw nieuwe plaid. Zo heb je alles bij de hand voor een heerlijk dagje cocoonen.

gezellige decoratiestukken

Voor een warme gezelligheid heb je de juiste accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan theelichtjes op het salontafeltje of kaarshouders met langwerpige kaarsen. Voor een aangenaam aroma kan je geurkaarsen gebruiken. Daarnaast draagt ook een hoogpolig tapijt bij aan een knusse sfeer in de woonkamer.

warme chocolademelk

Stel je voor: je zit in de woonkamer lekker opgerold in de zetel onder een plaid terwijl het buiten sneeuwt. Wat ontbreekt er nog in de plaatje? Juist ja: een warm drankje en wat comfort food. Huisgemaakte muffins en chocolademelk zijn de perfecte warmhouders voor de koude wintermaanden. 


Geplaatst op vrijdag 28 oktober 2016