< Terug naar blog overzicht

Stylen met stijlvol zwart en goud

Het is niet altijd eenvoudig om een kleurenschema voor je interieur te kiezen. Daarom kiest men vaak voor klassieke tinten. Maar het kan ook anders. Zwart en goud, bijvoorbeeld. Samen zorgen ze voor elegantie en een verfijnde look. Het zijn dus de ideale kleuren om in een interieur te gebruiken.

Zwarte basis, gouden accenten

Zwart wordt vaak vermeden in een interieur. Het is immers een donkere kleur die – indien verkeerd toegepast – een ruimte kleiner maakt. Nochtans kan zwart erg mooi zijn. Het zorgt voor meer diepte en laat andere kleuren beter uitkomen. Daarom is zwart en goud zo’n uitstekende combinatie.

Wil je wat black & gold in je interieur? Gebruik dan zwart voor basiselementen, zoals een wand of een grote kast. Dit kan je combineren met gouden accessoires, bijvoorbeeld fotolijsten, tafellampen, schalen, theelichtjes, enz.

De perfecte combinatie

Zwart en goud passen perfect samen:

Zwart

Zwart is een mysterieuze kleur. Ze staat voor stilte en zorgt voor een zeker dramatiek. Het is een ‘versterkende’ kleur die meubelen en accessoires beter tot hun recht doet komen. Ga voor puur zwart in je interieur, of kies een subtiele schakering.

Goud

Weinig kleuren stralen zo’n luxe uit als goud. Het is een kleur van koningen, die rijkdom en overdaad uitstraalt. A touch of gold in je interieur? Kies dan voor een likje goudverf of decoratiestukken in messing.

Advies en inspiratie

Liefhebbers van zwart en goud moeten zeker een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Daar kan je niet alleen inspiratie opdoen, maar ook advies vragen aan onze medewerkers. Er is een overvloed aan black & gold meubelen en accessoires. Waar wacht je dus nog op? 


Geplaatst op maandag 30 november 2015