< Terug naar blog overzicht

Sofie in de stad


In de stad haal ik diep adem. Geregeld trek ik het bruisende centrum in. Ik geniet van nieuwe indrukken en de drukte van de stad geeft me inspiratie. Kunstgalerijen, toffe eetadresjes, pop-up shops, … Ik bezoek er zo veel mogelijk. Tot mijn voeten er pijn van doen. Gelukkig heb ik sneakers aan. Yes!

Zo spot ik er de nieuwste tendensen. Dat merk je ook aan de verschillende, vernieuwende stijlen in onze toonzaal. Een styling team is verantwoordelijk voor een frequente update van het interieur in onze winkel. Daar hechten we veel belang aan.Ik hield meteen halt bij deze prachtige beeldjes van 
Gardeco. The Visitors zijn er al een tijdje, maar komen geregeld met nieuwe kleurtjes. Beige en groen passen perfect bij dit seizoen! Gardeco heeft naast deze beeldjes ook een prachtige ‘New Design’ collectie. Deze zijn van de hand van een ontwerper die oog heeft voor elegantie en esthetiek.

Trendkleuren en -materialen

De lente is in het land en dat merk je ook aan de meubelcollecties. Van grasgroen tot groengeel, het kan allemaal! Ook licht hout en 'vachtjes' zijn helemaal hot dit seizoen.Terracotta potjes in huis 

I’m a cactus lover! Deze staken dan ook mijn ogen uit (gelukkig niet letterlijk). De tijd dat terracotta enkel buiten thuis hoorde is voorbij. Haal deze kleur en groffe textuur naar binnen. De combinatie van deze terracotta potjes met glanzende exemplaren is zeer origineel. De groffe afwerking matcht ongelooflijk goed met blinkende materialen. Afrikaanse invloeden

Etnisch in je interieur? Deze invloeden kom je vaker tegen. Ze worden verwerkt in muurdecoratie, kaarsenhouders, beeldjes en andere woonaccessoires. Wat denk jij? Deze artistieke foto houdt me vast en laat me niet meer los, ik ben fan!  


 

Zeg het met quotes 

Wat een inspirerende quote … Ik snakte al de hele ochtend naar een lekkere tas koffie! Eenmaal plaatsgenomen in het stijlvolle interieur, bestelde ik een overheerlijke latte macchiato.Da's genieten!Ook een lekker hapje als lunch kon niet ontbreken. Ik mocht zelfs eventjes komen piepen in de keuken. Een leuke ervaring, maar iets te veel vlees voor mij alleen! Niet tegen de lamp lopen

Een lamp als eyecatcher is een manier om een ruimte op te fleuren. Een mix van stijlen kan en mag. Zelfs deze ietwat oubollige lamp past perfect bij dit warme interieur.

Papierwerk als decoratie  

Ook boeken en magazines zijn meester in decoratie. Plaats ze speels op een houten wandplank en klaar! Enkel ezelsoren zijn verboden.
Probeer het zelf eens, deze elementen zorgen voor een instant huiselijke touch in je interieur. Ik kan al bijna niet wachten tot mijn volgend stadsbezoek. Dan neem ik jullie opnieuw mee en deel ik mijn nieuwste inspiratie maar al te graag.

                                                                                                                     

 Groetjes!


Geplaatst op dinsdag 21 maart 2017