< Terug naar blog overzicht

Sneak peek van de najaarscatalogus 2017


Onlangs vroegen we jou om je mooiste Gero interieurfoto's door te sturen. Hierbij maakte je kans op een professionele fotoreportage bij jou thuis én op een waardebon van € 500. Jullie stuurden massaal foto's door, waarvoor dank! Het was niet gemakkelijk om uit alle inzendingen twee winnaars te kiezen, maar het is me gelukt.

And the winners are ...

Valérie en Bas uit Boechout én Brigitte en Carl uit Putte. Zij lieten ons vorige week binenkijken bij hen thuis. Deze gezinnen hebben een totaal andere woonstijl, een eigen warm woonverhaal.

Ik toon jullie enkele exclusieve foto's van achter de schermen ... Hun volledig verhaal lees je binnekort in onze spiksplinternieuwe najaarscatalogus van 2017. 

Trendy moderne stijl bij Valérie en Bas uit Boechout


Valérie en Bas ontvingen ons met open armen. Voor mij was het super tof om te zien hoe Gero meubels een fantastische thuis kregen. Fotografe Sandra en Valérie zijn volop in de weer in deze moderne keuken.Vitamientjes als break. Bas amuseert zich met zijn brandweerwagen. De racewagen krijgt even geen aandacht.Nog even de juiste setting uitzoeken ... Deze draadmanden zijn trouwens super trendy!Let op de prachtige afwerkingen in de gerenoveerde hal. Hét bewijs dat een mix tussen modern en klassiek perfect hand in hand gaan.Onze monteur Jacob zorgt ervoor dat alles piekfijn staat. Nadien een welverdiende lunch break op het terras. Zalig!Strakke moderne stijl bij Brigitte en Carl uit Putte 


Ook bij Carl en Brigitte hadden we een leuke dag. 
Hun keuken is prachtig modern ingericht, hun living vloeit in deze strakke stijl door. Zij trakteerden ons op een lekkere verfrissing. En tegen ijs zeggen wij geen nee!Nog even de belichting op punt stellen ... Ook op het terras was het aangenaam vertoeven in het zonnetje.Deze meubels vind je binnenkort terug in onze najaarscatalogus én in onze winkel uiteraard.

Voor onze volgende catalogi blijven we op zoek naar knappe interieurs. Wil jij ook eens een professionele woonreportage bij jou thuis winnen? Houd dan zeker onze website en Facebookpagina heel goed in het oog.

Jouw interieur binnenkort op onze blog? Wil je een woontip met ons delen of wil je jouw interieur op onze website en social media zien verschijnen? Bezorg ons dan snel enkele foto's. Hier lees je hoe! 

                                                                                                                     

 Groetjes!


Geplaatst op donderdag 01 juni 2017