< Terug naar blog overzicht

Slaapbank als eyecatcher


Zetelbed, slaapbank. What’s in a name? Je valt er sowieso goed op in slaap.
Powernapje? Logee? Ideaal!

Ooit waren slaapbanken heel log en zwaar. Tegenwoordig bestaan er ook verfijnde modellen die een blikvanger in je interieur zijn.

Kijk maar naar de moderne, Deense collectie van Innovation. Deze zetelbedden zijn eerder eyecatchers in een ruimte. Er is oog voor design. De combinatie van zo'n ontwerp met een kwalitatief binnenwerk met pocketveren is ideaal.Innovation werkt al 25 jaar aan de optimalisatie van haar slaapbanken. Voor de matrassen wordt er voortdurend focus gelegd op comfort en duurzaamheid. Bovendien worden ze handgemaakt, een kwaliteitsgarantie.

De tijd dat zetelbedden niet gezien mochten worden, is voorbij. Ze hoeven niet weggestopt te worden in een hoekje. Plaats ze dus in de kijker!

Frisse exemplaren op pootjes doen hun intrede. Met de lente in het land zijn geel, roze en babyblauw toppers. Ga je voor een strakke look, dan kies je best voor een luchtige slaapbank.


In een compacte studio of kot wil je alle ruimte benutten die er te benutten valt. Waarom dan geen bed en zetel in één? De matrassen van deze zetelbedden zijn kwalitatief genoeg om er vaak op te liggen. Hier bespaar je veel plaats mee. Meer ruimte dus voor andere, leuke spulletjes! 

Deze slaapbank is van Belgische makelij. De stof is afwasbaar en er is een ruim aanbod aan kleuren en texturen. Een stijlvolle keuze hierin is de 'afgewassen vintage' look! Ook voor wie een buitenverblijf heeft, bijvoorbeeld een vakantiehuisje aan zee of in de Ardennen, is een slaapbank een perfecte oplossing voor extra slaapplaatsen. Wees sociaal, nodig gerust vrienden uit. Zij leggen zich neer op een comfortabele slaapbank en jij kruipt onder de wol in je eigen slaapkamer. Wedden dat jouw logee nog een nachtje langer wilt blijven? Wist je dat er zelfs slaapbanken met een longchair bestaan? Zij zien eruit als een 'gewoon' hoeksalon. Deze slaapbank is van Italiaanse makelij. De stijlvolle, strakke pootjes maken het geheel opnieuw zeer luchtig. In de longchair is er bovendien nog opbergruimte voorzien. Hier kan je kussens of lakens kwijt. Zetelbedden passen ook perfect in een ietwat klassieker interieur. Je komt ze tegen in allerlei vormen en maten en dus ook in allerlei stijlen.

Heb je al een opvallend item in je interieur, zoals een accentmuur? Of houd je gewoonweg niet van te opvallende meubels? Dan kan je kiezen voor een subtielere kleur, zoals bruin, beige of grijs.

Slaapbanken worden vaak gewoon mee in de living gezet, want niet iedereen heeft nog een extra slaapkamer over. Overdag gaan ze gewoon als zetel door. De uitklapmogelijkheden van zetelbedden verschillen van model tot model, maar ze hebben allemaal iets gemeen: ze zijn 
gebruiksvriendelijk.
Je klapt ze tegenwoordig sneller open dan dat je een luchtmatras vol lucht gevuld hebt. Geen pompje nodig en geen kans op fitten. Handig!

Deze slaapbanken vind je in onze slaapafdeling boven. Vraag gerust uitleg aan onze woonadviseurs. Slaapwel! 

 

 


Geplaatst op zondag 23 april 2017