< Terug naar blog overzicht

Ruwe verlichting


Kan verlichting een ruw of duister kantje hebben? Op het eerste zicht lijkt het contradictorisch, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Over de keuze van verlichting ga je niet ‘lichtjes’ heen. Een verrassende stijl die helemaal hot is: ruwe materialen!
Dit komt ook terug in de afwerking, in de kleuren, …

Trek de riem aan! Een riem hoort niet meer enkel thuis in je broek of aan je handtas. Deze hanglampen van het trendy merk Zuiver onderscheiden zich van alle andere door deze speelse finishing touch.Beton als basis
. Dit ruwe materiaal komt meer en meer ook in huis terug, als decoratie. De tijd dat beton enkel voor je vloer bestemd was, is voorbij. Ook in huis mag je open staan voor deze look. Deze - letterlijk - harde stijl kan ook zeker gecombineerd worden met zachtere elementen, accessoires en kleuren. De lichtgrijze kleur past bij alle seizoenen. Een match made in heaven, zowel met frisse pastelkleuren als met warme winterkleuren!
Zowel Opjet als Zuiver hebben een origineel assortiment. 
Black black black.
 Of donkerbrons? Donker kan ook gezellig zijn. Deze eigentijdse creaties van Van Dijck Verlichting zijn daar het ultieme bewijs van. Hiermee creëer je de juiste sfeer in je interieur. Koel en strak, door de gefumeerde uitvoering, maar tegelijk warm. Zeker in combinatie met een langwerpige LED-draadlamp of bolle BULB-lamp komt dit effect tot zijn recht. De uitzonderlijke vorm van het glas springt er zo extra uit.

We love handmade! De glazen zijn handgeblazen, een pluspunt. Dit geeft nog wat extra karakter aan de lampen. De uitzonderlijke vorm van het glas zet de details van de BULB-lamp extra in de verf.

Je kan ervoor kiezen om de lijn door te trekken en de zwart doorschijnende look laten terugkomen in tafellampen, pendels, plafondlampen,… Of je kiest voor 1 eyecatcher en combineert die met andere stijlen. De opties zijn eindeloos!

Tip: voorzie ook genoeg basisverlichting, want je wilt toch niet écht in een duistere kamer zitten? Kom deze stijl met je eigen ogen aanschouwen! Verlichting van de merken Zuiver, Opjet en Van Dijck verlichting vind je in afdeling 01, vooraan in onze winkel. 


Geplaatst op maandag 06 maart 2017