< Terug naar blog overzicht

Pimp je interieur voor de feestdagen

Zalig, de meest gezellige maand van het jaar is weer aangebroken. Hoog tijd dus om de kerstsfeer in huis te halen. Hoe je dat op een trendy manier doet? Simpel: met deze tips om je interieur te pimpen voor de feestdagen.

Ruw hout bepaalt de look & feel. We hebben prachtige boomstamtafels (met verschillende poten en veel afmetingen) en robuuste houten krukjes. Ze geven karakter aan jouw interieur.  

Schapenvachtjes zijn een must! Deze warme pelsen zorgen meteen voor winterse gezelligheid. Gebruik ze als vloerkleed, in het salon of op een fauteuil. Wie nog meer de winterse toer op wil, kan tevens een hertengewei tegen de muur hangen. 

December is natuurlijk kerstboommaand. Er zijn 1.001 manieren om deze dennenboom te versieren. Witte schapenvachtjes en witte kerstballen zie ik het liefst.

Bij een kerstboom horen cadeautjes.

Ik hou van speelse cadeauverpakkingen met leuke patronen, uitnodigende kaartjes en subtiele details. Op deze manier krijgen de geschenken een persoonlijke toets – iets wat de ontvanger zeker zal appreciëren.  We hebben net een mooi assortiment gekozen voor onze winkel.

Op naar de tafel! Tijdens de feestdagen is dit dé sociale hotspot in huis. Daarom pakken we graag uit met een netjes gedekte tafel met enkele decoratieve accenten. Vervang bijvoorbeeld de kaarsen door een slinger Happy Lights. Deze kan je ook elders in je interieur gebruiken. Enkele takjes groen en wat kerstballen maken het geheel af.

Tip: geef iedere gast een plaatsje door naamkaartjes op dennenappels te steken. Of steek een dennentak door een stukje papier. Of gebruik simpelweg een wasknijper!

Prettige feestdagen!

 

    


Geplaatst op woensdag 14 december 2016