< Terug naar blog overzicht

Meubelen op maat: voor ieder wat wils

Bij Gero Wonen begrijpen we als geen ander dat elk interieur persoonlijk is. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Daarom is onze meubel- en accessoirecollectie zo uitgebreid. Modern, klassiek, eigentijds, landelijk, … er is voor ieder wat wils.

Om je nog meer personalisatiemogelijkheden aan te bieden, hebben we tevens een ruim assortiment meubelen op maat. Met deze meubelprogramma’s word je zelf de ontwerper. Laat je fantasie dus maar de vrije loop!

Salon op maat

Het perfecte salon vinden is makkelijker dan je denkt. Bij Gero Wonen zijn er verschillende modellen die verkrijgbaar zijn in meerdere formaten. Wil je een zetel voor 2 personen, een 3-zit, een 2,5 zit met longchair of een model met een ottoman? Geen probleem! Je vindt gegarandeerd wat je zoekt in onze toonzaal.

Maar er is meer. We hebben ook modulaire salons die nog meer vrijheid bieden. Hier kan je verschillende stukken zelf combineren. Ja, zelfs speciale vormen zijn mogelijk.

Heb je een leuk salon in het perfecte formaat gevonden? Dan wordt het tijd om de bekleding te selecteren. Bij onze salons op maat kies je tussen stof, imitatieleder of echt leder (afhankelijk van het model). Vaak kan je ook de pootjes en/of armleuningen kiezen. Met zoveel mogelijkheden zal het niet makkelijk zijn om de knoop door te hakken…

tv meubel op maat

Wandcombinaties

Ook bij onze wandcombinaties ontwerp je zelf meubelen op maat. Je kan kiezen uit tientallen opstellingen, formaten, materialen en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote witte wandkast met deurtjes, laden en een uitsparing voor de TV? Of zie je liever een houten TV-meubel dat perfect naast de open haard past?

Heb je geen inspiratie? Natuurlijk staan onze verkopers steeds klaar om je met raad en daad bij te staan in het ontwerpen van een wandmeubel op maat. Kom eens langs en laat je inspireren.

Tapijten

In onze toonzaal zijn mooie kant-en-klare tapijten te vinden. Maar voor shoppers met specifieke wensen hebben wij tapijten à la carte. Met dit programma stel je zelf het perfecte vloerkleed samen. Selecteer een tapijtsoort, kleur, formaat en boordafwerking. Zo simpel is het!

op maat gemaakte kleerkast

Kleerkasten

Wie aan meubelen op maat denkt, denkt waarschijnlijk aan kleerkasten. Met kleerkasten kan je namelijk alle kanten op. Er zijn diverse formaten en kleuren om uit te kiezen, gaande van een glanzend witte kast met spiegeldeuren tot open L-vormige modellen. Voor elke ruimte en interieurstijl hebben wij een passende kleerkast.

Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor een op maat gemaakte dressing. Dacht je dat een meubelzaak geen maatwerk deed? Dan ben je verkeerd. Bij Gero Wonen kan je ook terecht voor een prachtige inloopkast die volledig afgestemd is op jouw wensen.

Bureaus

Heb je onze bureauprogramma’s reeds ontdekt? Hiermee stel je zelf een bureaumeubel op maat samen. Kies een stijl (modern of eigentijds), selecteer een breedte (van 120 cm tot 200 cm) en kies eventueel een aanbouwmodule voor een hoekvorm. Bijhorende ladeblokken en opbergkasten zijn ook verkrijgbaar. 

moods mobitec stoelen op maat

Tafels en stoelen

Een overzicht van meubelen op maat zonder onze personaliseerbare tafels en stoelen kan natuurlijk niet. We hebben bijvoorbeeld verschillende stoelencollectie waarbij je zelf de zitleuning, armsteunen, poten en bekleding mag kiezen. Sommige modellen zijn er zelfs in verschillende zithoogtes. Daarnaast zijn er diverse tafels op maat. Het formaat, de materialen en kleuren beslis je helemaal zelf.

Interieur op maat

Bij Gero Wonen kan je altijd terecht voor interieuradvies. Zo ontwerpen we samen een interieur op maat van jouw wensen en noden - van de woonkamer en eetkamer tot de slaapkamers en bureau. 


Geplaatst op donderdag 26 maart 2015