< Terug naar blog overzicht

Luchtig landelijk


Luchtig en hout
. Niet te verwarren met houterig of stijfjes …  Deze vlotte stijl is eerder tijdloos. De hedendaagse meubels van William Winston zijn hét ultieme bewijs dat een landelijk interieur ook na de winter gezellig is. Ook in de lente die komt piepen, is deze stijl opnieuw een voltreffer.

Zachte, aangename stoffen staan centraal. Ze doen je alvast snakken naar het moment waarop je in de zetel kan ploffen. Verstand eventjes op nul, voeten in de lucht. That’s life! Lichte kleuren doen het goed. Vooral bij veel lichtinval komen deze tinten tot hun recht. De combinatie met hout is luxueus, maar tegelijk zeer huiselijk. Wie de lentekriebels al voelt, legt best de dikste plaids en dekentjes aan de kant. Je gaat toch ook geen haardvuur meer aansteken? Keep it cool. Laat dus frisse lucht binnen! Zet je ramen wagenwijd open en snuif de lentesfeer op. Haal een bosje bloesem uit de tuin - ook die van je buren is een optie - en combineer frisse decoratie met zachte kleuren. Rustige tinten als pastelgroen en lichtblauw zorgen instant voor een frisse sfeer in je interieur, alsof je de lente letterlijk in huis haalt. Deze kleuren matchen zeer mooi met een massief eiken salontafel, zoals die van de Aberdeen collectie van William Winston.De speelse combinatie van afgeronde met scherpere hoeken geeft karakter aan deze eetkamer. Ook de uitgesproken stoelen vallen op. Zij voelen zich alvast in hun nopjes aan tafel. Stoelen en fauteuils met nopjes zijn eigenlijk nooit weggeweest. 
Hou je van samenhorigheid? Dan kan je ervoor kiezen om je eetkamer en meubels in je salon en living op elkaar af te stemmen. Het woonprogramma Brighton van William Winston sluit hier perfect op aan. Black & wood
, een sublieme combinatie. Zwarte frames en glas weten te scoren binnen deze stijl. De donkere afwerking in de vitrinekast van het set Brighton zorgt voor het nodige contrast met het hout. Een heerlijk zachte fauteuil aan het raam, een boekje voor je neus en genieten maar! Kom deze stijl zeker eens bekijken, voelen en beleven in afdeling 09! In april (2017) is er een speciale actie op voorradige stoelen: 5+1 gratis!


Geplaatst op woensdag 15 maart 2017