< Terug naar blog overzicht

Knappe kuipstoelen voor aan je eettafel

Het zal je niet verrassen dat er op het vlak van eetkamerstoelen enorm veel keuze is. Er zijn (letterlijk) honderden modellen en afwerkingen om uit te kiezen. Een model dat tegenwoordig erg populair is, is de kuipstoel. Kuipstoelen hebben een hoge rug die overgaat in een armsteun. Ze lijken dus een beetje op een kuip (vandaar de naam).

Wil je zelf een paar kuipstoelen kopen? Neem dan een kijkje naar onderstaande bestsellers. Er zijn nog meer modellen in onze toonzaal te ontdekken.

HAY AAC

Wie regelmatig interieurblogs en Pinterest bezoekt, kan er niet naast kijken: deze HAY AAC is een van de populairste kuipstoelen. Terecht, want het tijdloze ontwerp valt bij heel wat mensen in de smaak.

Wat deze HAY kuipstoel zo geliefd maakt bij het grote publiek, is de grote keuze aan afwerkingen. Dat begint al met de kunststoffen kuip, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, gaande van eenvoudig wit tot een opvallend roze. Je kan er ook voor kiezen om deze – deels of volledig - te bekleden met stof. Daarnaast zijn er twee soorten poten: in het zwart of een blanke eik.

Dankzij deze keuzemogelijkheden kan je zelf de perfecte kuipstoel samenstellen. Onze medewerkers helpen je hier graag bij.

 

Kristalia Elephant

De Kristalia Elephant is een kuipstoel die in 2010 ontworpen werd door Eva Paster en Michael Geldmacher. Deze ontwerpers lieten zich inspireren door de achterkant van een olifant (de naam is dus niet zo vergezocht). Het resultaat is een kuipstoel met vloeiende lijnen die er zowel robuust als elegant uitziet.

Deze award-winnende kuipstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, gaande van eenvoudig wit tot een warm bruinrood. Voor de liefhebbers is er ook een versie die bekleed werd met leder of stof. Er is dus voor ieder wat wils.

 

 

Zuiver Eleven

Vind je de vorige twee kuipstoelen een beetje saai? Probeer dan de Zuiver Eleven.

Deze kuipstoel is verkrijgbaar in een patchwork-stijl, waarbij verschillende kleurrijke stoffen gecombineerd worden. Zo krijgt men een stoel met een unieke, speelse uitstraling. Hij wordt gegarandeerd de blikvanger van jouw interieur.

Maak je geen zorgen, want ook voor mensen die houden van een meer ingetogen look is er een passende Zuiver kuipstoel. Voor hen is er een effen zwarte en witte versie. 

 

 

Nog meer kuipstoelen

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Kom eens naar onze toonzaal om de rest van de collectie te ontdekken. Je zal verrast worden door de grote keuze aan kuipstoelen. Er is een kuipstoel voor ieders smaak.


Geplaatst op vrijdag 18 september 2015