< Terug naar blog overzicht

In de spotlight: Vincent Sheppard

Sommige merken proberen concurrenten te kopiëren, andere varen steevast hun eigen koers. Vincent Sheppard behoort zeker en vast tot deze laatste groep. Dit Belgische merk vond de meubels van geweven papier opnieuw uit. Met succes! Daarom zet ik deze collectie graag even in de spotlight:

lloyd loom meubelen

Vincent Sheppard is specialist in Lloyd Loom stoelen. Voor wie Lloyd Loom niet kent: dit is een alternatief voor rotan. Dit materiaal heeft een karakteristieke uitstraling die erg zomers aanvoelt. Met de stoelen van Vincent Sheppard haal je dus een beetje de zomer in huis. Het vakantiegevoel is nooit ver weg!

Het leuke aan deze stoel is dat ze makkelijk te combineren zijn. De Albert tafel en Jack stoelen vind ik bijvoorbeeld een topcombinatie. 

vincent sheppard albert tafel met jack stoelen

Hou je van personalisatiemogelijkheden? Goed nieuws: de stoelen en tafels van Vincent Sheppard kan je naar eigen smaak aanpassen. Bovenstaande Albert tafel is bijvoorbeeld verkrijgbaar met klassieke A-poten of opvallende X-poten (de metalen poten zijn beschikbaar in zwart of wit). Ook bij de stoelen kan je kiezen tussen allerlei zitkuipen, kleuren en poten. 

Zoveel keuze is altijd mooi meegenomen. Het geeft je de kans om een uniek interieur samen te stellen. Want het mooiste interieur is nog steeds een persoonlijk interieur.

O ja: wie de volledige Vincent Sheppard collectie wil ontdekken, brengt best een bezoekje aan onze toonzaal. Alle modellen en variaties op onze website tonen is namelijk onbegonnen werk…


Geplaatst op donderdag 01 september 2016