< Terug naar blog overzicht

Hippe Hoogglans Meubelen

Hoogglans meubelen; love ‘em or hate ‘em. De ene houdt van de glanzende afwerking van deze meubelen, de andere kiest eerder voor een matte afwerking. Als het op smaken aankomt, valt er niet te discussiëren.

Nochtans zijn hoogglans meubelen erg hip. Vooral in moderne interieurs worden ze vaak gebruikt. Maar schrik niet als je ook in een klassieker interieur meubelen met een hoogglans afwerking terugvindt.

Luxueuze uitstraling

Waarom zoveel mensen voor deze afwerking kiezen? Omdat deze meubelen een luxueuze uitstraling hebben. Bovendien weerkaatsen ze het licht van de zon en de aanwezige verlichting. Dankzij dit spiegeleffect wordt de ruimte optisch vergroot (zoals je in een van onze vorige artikels kon lezen). Kortom; hoogglans meubelen zien er niet alleen stijlvol uit, ze zorgen ook voor meer ruimtegevoel.

Meubelen in alle soorten

Bij hoogglans meubelen denken de meeste mensen aan een TV-kastje, salontafel of barkast. Er is echter veel meer keuze. In principe kan je alle meubelen in huis vervangen door een hoogglanzend exemplaar. Denk maar aan bijzettafeltjes, eettafels, kleerkasten, bureaus, enz. Er is zoveel keuze aan modellen dat het niet makkelijk is om de knoop door te hakken.

Niet enkel wit

Toegegeven, de meeste hoogglans meubelen hebben een witte kleur. Nochtans vind je in onze toonzaal verschillende modellen in andere tinten. We hebben bijvoorbeeld crèmekleurige garderobekasten met een glanzende afwerking en rode opbergkastjes met een reflecterende finish. Wit, zwart, rood, groen, geel … alle kleuren van de regenboog komen aan bod.

Op zoek naar hoogglans meubelen?

Bij Gero Wonen in Lier vind je de oplossing voor al jouw interieurnoden. Ja, ook hoogglans meubelen zijn in ons assortiment te vinden. Kom dus snel eens langs en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie en scherpe prijzen!


Geplaatst op vrijdag 24 april 2015