< Terug naar blog overzicht

Flamant Walk-in Days van 05/11 tot 16/11

Van 5 tot en met 16 november 2015 zijn het Flamant Walk-in Days bij Gero Wonen. Tijdens deze gelegenheid profiteer je van 15% korting op de volledige collectie van Flamant. Dat is dus zeker een bezoekje waard!

Over Flamant

Flamant's collecties bieden een waaier aan stijlen: van klassiek, country en Gustaviaans tot moderne vintage en hedendaags urban design. Elk stuk is gecreëerd met respect voor vakmanschap en gebruik makend van natuurlijke kwaltiteitsmaterialen, verzameld in kleine ateliers van over heel de wereld.

Flamant laat verleden en heden samensmelten tot perfecte harmonie en laat traditie & vernieuwing, eenvoud & design mekaar ontmoeten in elk item. Het resultaat is een diverse collectie van lifestyleproducten en prachtige meubelen.

Walk-in Days

In onze toonzaal vind je een Flamant shop-in-shop van maar liefst 300m² groot. Liefhebbers van dit merk kunnen er hun ogen de kost geven, want het assortiment is bijzonder uitgebreid.

Ben je nog niet langsgeweest? Breng dan een bezoekje tijdens de Flamant Walk-in Days van 5 tot 16 november 2015. Tijdens deze dagen geniet je van 15% korting op de volledige Flamant collectie


Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2015