< Terug naar blog overzicht

Deze terrasmeubelen mogen niet in je tuin ontbreken

Heb je een huis of appartement met een terras? Dan is er geen betere plek om van het goede weer te genieten. Buiten eten, een magazine lezen, knutselen met de kinderen, gasten ontvangen of gewoon ontspannen … alles kan. Net zoals een interieur, vraagt een terras de juiste aankleding. Sommige terrasmeubelen mogen dus niet ontbreken.

Terrastafel en stoelen

Het hart van elk terras is de eettafel en de bijhorende stoelen. Dit terrasmeubilair komt in alle vormen en maten. Voor een bescheiden stadstuintje hebben we bijvoorbeeld kleine vierkante of ronde tafels. Heb je meer plek? Kies dan voor een langwerpige terrastafel die plaats biedt aan 6, 8 of meer personen. Ook interessant zijn uitschuifbare tafels. Zo kan je in een handomdraai extra ruimte voorzien voor je (onverwachte) gasten.

Net zoals de meeste andere terrasmeubelen, zijn onze terrastafels- en stoelen verkrijgbaar in verschillende stijlen. Voor liefhebbers van een vintage look en frisse kleuren is er een overvloed aan keuze (bv. Fermob). Maar ook mensen die houden van sobere tinten in een modern of klassiek jasje zullen in onze toonzaal iets vinden.

Wat niet onbelangrijk is, is de duurzaamheid. Daarom worden terrasmeubelen gemaakt van roestvrije materialen. Een extra beschermlaag zorgt ervoor dat je terrasmeubilair probleemloos regen en wind kan weerstaan.

Bijzettafel

Geef je geregeld een barbecue? Dan zal naast een terrastafel ook een extra bijzettafel van pas komen. Deze kan je naast de barbecue plaatsen om vlees, marinades, spatels en ander kookmateriaal op te plaatsen. Ook voor een apart ‘groentenbuffet’ kan deze bijzettafel gebruikt worden.

Loungeset

Wie aan terrasmeubels denkt, denkt waarschijnlijk aan een loungeset. Deze tuinsalons zijn de laatste jaren erg populair geworden. Het is de ideale plek om voor het eten een aperitief te drinken, rustig een boek te lezen of gezellig bij te praten met vrienden en familie.

Parasol

Ok, een parasol is niet echt een terrasmeubel. Maar het behoort in ieder geval tot dezelfde categorie. Tijdens snikhete zomerdagen is een parasol een must-have. Anders wordt het al snel ondraaglijk warm op je terras. En je wil toch geen zonneslag oplopen, niet?

Ontdek alle terrasmeubelen

Kom eens langs en ontdek onze grote collectie terrasmeubelen. Er is voor ieder wat wils. Ook als je een tuinfeest organiseert en nog op zoek bent naar leuke glazen, kannen, borden, dienbladen, enz., kan je bij ons terecht. 


Geplaatst op donderdag 13 augustus 2015