< Terug naar blog overzicht

De Ronde van Frankijk vanop de 1e rij

Op maandag 6 juli passeert de Ronde van Frankrijk in Lier - een evenement dat je niet mag missen. Wil je deze rit vanop de eerste rij meemaken? Kom dan naar Gero Wonen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Zo ziet jouw Tour-dagje er uit:

9u: Ontbijt

Vanaf 9u geniet je in onze brasserie van een heerlijk ontbijt, inclusief glaasje cava, voor slechts €15. Gelieve te reserveren voor 1 juli 2015 via wendybenoot@hotmail.com.

PS: houd er rekening mee dat de weg afgesloten is vanaf 9u30.

11u: Soldenkoopjes

Juli is soldenmaand bij Gero Wonen. Er zijn dus verschillende koopjes te scoren. Na het ontbijt kan je rustig in onze toonzaal rondkijken en de vele kortingsacties ontdekken. Per aankoopschijf van €500 krijg je een tombolalootje om deel te nemen aan de actie "win een Ridley fiets".

Ondertussen hoef je niets van de Ronde van Frankrijk te missen, want in onze bioscoop kan je de live verslaggeving volgen.

12u: Tourkaravaan

Vanaf 12u mag je de indrukwekkende Tourkaravaan verwachten. Meer dan 1300 voertuigen zorgen voor een feestelijke sfeer. Bovendien wordt er allerlei leuks uitgedeeld. 

14u: De renners

Rond 14u is het zover; dan passeren de renners van de Tour de France. Moedig jouw favoriete renner of team aan vanop de eerste rij op onze parking. Er is voldoende plaats. 

Honger of dorst?

Honger gekregen van zoveel spanning? Dan is er onze lekkere steak met frietjes voor €9,95. We serveren ook mosselen, rogvleugel, gamba's en dergelijke.

Voor supporters die niets van de actie willen missen, plaatsen we een hamburger- en drankenkraam op de parking.


Geplaatst op donderdag 25 juni 2015