< Terug naar blog overzicht

Cadeautips voor hippe vaders

Zondag 11 juni is het weer zover. Of je pa nu 40, 60 of 80 jaar oud is. Alle papa's krijgen wel eens graag een leuk cadeautje met vaderdag
Nog wat inspiratie voor jouw cadeau nodig? Mijn collega Geoffrey is zelf papa van 2 jongens. En wie anders dan een vader kan ons hierbij helpen? Hij toont ons zijn wishlist

Een cadeautje recht uit het hart, dat is wat telt. Of het nu zelfgemaakt of goed gevonden is.

1. For wine, meat and oyster lovers

Is jouw vader ook een hobbykok of wijnliefhebber? Voorziet hij zijn gasten graag op het beste tijdens een lekkere BBQ? Oestertjes als apero? Geoffrey toont ons hier geen boeken, maar geschenksets per thema: for meat, wine and oyster lovers! Topcadeau nummer 1, check!Onze expert weet nog wel niet goed welk geschenkset hij nu het liefste krijgt. Het oestermes met vorkjes, de steakmessen of het wijnset. Zijn kids mogen beslissen! Probleem opgelost ...


 

2. Sergio's Surface Collection

Topchef Sergio Herman werkte samen met Serax voor zijn Surface collection. Hiermee tover je zelf topgerechtjes op tafel. Messen, kommetjes, glazen, ... Geoffrey is fan van deze authentieke stijl. De messen zijn zeer ruw van afwerking. Geen blinkend lemmet, maar een doordacht mat design.Deze glazen uit Sergio's Surface collection zijn tijdloos. De verticale ribbels maken ze een tikkeltje vintage


 

3. Relax, take it easy ...

Voor vaders die - tussen het hollen achter de kids door - even wat willen chillen: de relax chairs van Conform zijn hier ideaal voor!Flamant heeft een stijlvolle collectie voor klassiekere vaders. Glaasje cognac?It's gin o'clock! Geoffrey zet meteen deze grote gin tonic glazen met opschrift op zijn lijstje.
Een lekkere fles met bijhorende glazen, altijd een goed idee.Wie beweert er dat mannen niet kunnen genieten van wellness? Loopt je pa rond met een versleten badjas? Tijd voor een nieuwe! Geoffrey raadt ons een lichtere kleur aan, want donkergrijs is zo mainstream! 


 

4. Warm van inborst

Omdat we onze papa's een warm hart toedragen ... Met deze thermoskan van Eva Solo houd je de koffie of thee van je pa perfect op temperatuur. Geoffrey zet de kan met het groene 'thermosjasje' op zijn wishlist.


 

5. Voor getikte vaders?

Of voor tijdloze vaders. Deze klokken zijn stoer en industrieel. Een ideaal cadeau voor jouw pa?


 

6. Voor speelse vaders

Een spelletje backgammon, welke vader slaat dit nu af? Ook leuk om samen me de kids te doen. De vintage look heeft iets heel decoratiefs, zeker naast een stapel oude papieren staat dit niet mis in een vitrinekast.


 

7. Geen alledaags cadeau

Sommige cadeaus voel je ieder jaar aankomen: een fles wijn, een nieuwe das, een goed boek, ... Ook leuk, maar minder inventief.

Ik vroeg Geoffrey naar welke onverwachte cadeaus er bovenaan zijn lijstje staan. Hij wist het meteen: een magazinehouder of paraplubak. De tijdschrift- en krantenhouder van Riverdale past zeker bij vrijwel elke stijl. Zo, nu hoor je het eens van een specialist ter zake!


 

8. Persoonlijke touch

Vergeet ook zeker geen persoonlijke toets aan je cadeau te geven, maak bijvoorbeeld zelf een kaartje. Of knutsel er een met je eigen kids, want grootvaders zijn ook vaders. 

Kom zeker eens langs in onze winkel. Ook op zondag 11 juni, op vaderdag zelf, is onze winkel open van 13u30 tot 18u00.
In tijdsnood? Laat je vader dan gewoon zelf kiezen. Aan de kassa kan je cadeaubonnen verkrijgen. 


Geplaatst op dinsdag 06 juni 2017